Ako želite da vaše princeze nauče pravilno držanje, razviju koordinaciju pokreta, gipkost i muzikalnost uz klasičnu i modernu dečiju muziku, onda su časovi baleta prilagođeni njihovom uzrastu pravi izbor za to.

U potpuno opremljenom prostoru za vežbu, u uslovima prilagođenim radu sa decom, uz druženje sa vršnjakinjama i pedagogom školovanim za rad sa decom, vaše devojčice će steći osnovno znanje klasičnog, modernog i pripremnog baleta.

Pored toga, steći će i savršenu osnovu za sve stilove plesa, gipkost, pravilno držanje tela, gracioznost i pravilno hodanje.

Vežbe podrazumevaju elementarne korake klasičnog, modernog i jazz baleta. Kao i elemente gimnastike, grupne formacije (koreografije) uz druženje sa devojčicama svog uzrasta.

Posvećenost deci i njihovom razvoju, disciplini i koncentraciji glavni je cilj našeg studija.

Pedagog baletskog studija „Princeza” je diplomirani baletski igrač naše jedine baletske škole „Lujo Davičo“ obrazovnog profila DIPLOMIRANI BALETSKI IGRAČ KLASIČNOG BALETA.

Jedni smo od retkih koji možemo da se pohvalimo obrazovanim kadrom sa višegodišnjim iskustvom u oblasti klasičnog, modernog i pripremnog baleta.