Školu vodi Milena Rašuo, rođena 1986. godine u Beogradu. Godine 1993. u gimnastičkom društvu „Palilula” direktno ulazi u takmičarsku grupu ritmičke gimnastike, sve do 1996. kada upisuje nižu baletsku školu „Lujo Davičo“, već 1997. godine učestvuje u predstavi „Tartif”, baletu „Krcko Oraščić“, paralelno pohađa časove modernog i jazz baleta u Narodnom univerzitetu „Božidar Adžija“, gde se aktivno učestvovalo u projektima kao što su: Muzički tobogan, Beogradsko proleće, dečija emisija Hitić itd.

Po upisu u srednju baletsku školu „Lujo Davičo“ u klasi Zinete Musić Atanacković nastavlja učešće u baletskim i pozorišnim projektima. Godine 2004. dobija zvanje diplomirani baletski igrač - klasičan balet.

Iste godine upisuje fakultet FTHM i uporedo nastavlja sa igračkim angažmanima i usavršavanjem u domenu pedagogije. Potom, 2006. godine, počinje sa radom u jednom plesnom studiju, gde pored pedagoga klasičnog, modernog i jazz baleta počinje da se bavi koreografijom. Od tada radi sa decom uzrasta od 3 do 15 godina.

Po osnivanju baletskog studija „Princeza”, 2010. godine, nastavlja rad sa decom u oblasti modernog i klasičnog pripremnog baleta kao pedagog, koreograf i kao samostalni baletski igrač.

Trenutno igra u trupi Una Saga Serbica kao i u predstavama pozorišta „Boško Buha”.